Jobopslag

Der er ikke noget job i øjeblikket

Uopfordrede ansøgninger

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på hr@eltwin.dk. Hvis vi opslår en stilling, der matcher dine kvalifikationer, vil vi kontakte dig. Vi opbevarer din uopfordrede ansøgning i en periode på seks måneder. Se i øvrigt vores privacy policy.


Job i produktionen

Som produktionsmedarbejder skal man være opmærksom på de krav om kvalitet og miljø, der er påkrævet i en elektronikvirksomhed. Kvalitetsarbejdet er omfattende, og en større mængde IT-arbejde skal udføres for at efterkomme kvalitetskravene.


Eltwin som arbejdsplads

Vores værdier

Respekt for menneskerettigheder
Vores grundlæggende princip er, at vi respekterer vores medarbejdere og deres menneskerettigheder.

Gode arbejdsforhold
Vores grundlæggende princip er, at vi skal have høje standarder hvad angår arbejdsmiljø og at vi skal bidrage til medarbejdernes udvikling.

Mindsket miljøpåvirkning
Vi mener, at helhedssyn på miljøet skal være vejledende i såvel produktudviklingsarbejdet såsom fremstillingen samt ved valg af materiale, transport, produktfunktion og afslutningsvist genvinding.

God forretningsetik og krav til leverandører
Vi skal arbejde med leverandører, som støtter vores adfærdskodeks, vores kvalitetskrav og forretningsprincipper

Produktkvalitet og produktsikkerhed
Vores grundlæggende princip er, at vi skal overvåge alle relevante aspekter som vedrører vores produkters kvalitet, sikkerhed og miljøtilpasning.

Samfundsengagement
Vores grundlæggende princip er, at vi skal – når det er muligt – engagere os i de lokalsamfund, hvori vi driver virksomhed.

Åbenhed
Vores grundlæggende princip er, at al kommunikation skal være åben og ærlig samt følge gældende lovgivning, regler og normer.