Eltwins vision er at skabe bæredygtige energiløsninger i verdensklasse

Vores mission er at tilbyde høj kvalitet, innovative energieffektive produkter og systemløsninger gennem vores tre forretningsområder:

- motorstyringer
- sensorer
- EMS (interne + eksisterende OEM-kunder)

Mål

Vores overordnede mål er at kombinere en stærk, bæredygtig vækst med sund lønsomhed og skabe værditilvækst for aktionærerne. Vi sigter også mod at være en interessant og udviklende arbejdsplads for medarbejderne, og tiltrække tilfredse kunder, som værdsætter de kvalitetsprodukter Eltwin Group udvikler, producerer og leverer. Vores aktiviteter vil være præget af åbenhed og ansvarlighed.

Historie

Eltwin blev grundlagt i 1976, og er idag en gruppe virksomheder der består af moderselskabet Eltwin A/S, som udvikler, sælger og producerer industriel elektronik, og dels af Eltwin Sp.z o. o, som er en fabrik specielt til volumenproduktion, og endeligt datterselskabet Motron A/S., som er distributør af sensorelektronik. Eltwins specialområde er styring og regulering elektriske motorer.

Eltwin er en mellemstor elektronikvirksomhed med base i Risskov ved Århus, med ca. 150 kompetente medarbejdere og et moderne produktionsapparat danner ramme om en moderne virksomhed med 40 års erfaring i levering af industrielle elektronikløsninger til kunder i hele Europa.

 

Eltwin A/S

Højt produktmiks - lav volumen

 

Eltwin Sp.Zo.o

Høj volumen - lavt produktmix