20-11-2018

Marianne Rask fejrer 40 års jubilæum


Marianne Rask, SMD operatør, fejrer 40 års jubilæum hos Eltwin Group.

Marianne startede sin karriere som HMD operatør i 1978 i en virksomhed, som Eltwin overtog i 1996. Efter 10 år med speciale i HMD blev Marianne uddannet i den nyere SMD teknologi og blev hurtigt en dygtig operatør. I dag er det stadig Marianne, der står i den danske SMD afdeling, hvor hun med stor erfaring og ekspertise klarer programmering, opsætning af maskiner og efterfølgende kvalitetskontrol af monterede print.

Om sit 40-årige arbejdsliv hos Eltwin siger Marianne, "Elektronik er mit hjørne. De afvekslende arbejdsopgaver og travlhed giver mig energi. Jeg kan især lide det detaljeorienterede håndarbejde, kvalitetskontrollerne og det at være fysisk aktiv. Jeg går mindst 10.000 trin om dagen."

Marianne fortsætter om kulturen i Eltwin: "Som medarbejder føler jeg mig altid anerkendt og respekteret. Derfor er Eltwin et sted, man bliver."

Eltwin Group fejrer Mariannes 40 års jubilæum ved en reception for alle ansatte i Danmark.

Vi sætter stor pris på Mariannes loyalitet og engagement og ønsker hende tillykke med opnåelse af den flotte milepæl. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.